Arcadia Classica Strech-LED 30 - 45 cm takaisinveto

Saimme ilmoituksen, että turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes on tutkinut Arcadia Classica Strech-LED 30 - 45 cm valaisinta ja sen muuntaja on todettu vaaraa aiheuttavaksi. Muuntajan johdon suojakuoressa oli 0,1 mm vajaus asetettuihin suojavaatimuksiin nähden.

Kyseisen valaisimen muuntaja vedetään siis pois markkinoita Suomessa. Tuotteen maahantuoja Amazon Oy ei ole valitettavasti vielä saanut korvaavaa muuntajaa viallisen tilalle. Pyydämme siis kyseisen laitteen ostaneita palauttamaan laitteen liikkeeseen, josta laite on ostettu. Tuotteesta saa täyden ostosumman takaisin. Muualla Euroopassa tuotteen markkinoilta vetoa ei ole vielä toistaiseksi tehty.

Asiakkaat, jotka ovat meiltä kyseisen laitteen ostaneet voivat palauttaa valaisimen ja sen muuntajan joko suoraan myymälään tai postitse. Jos palautat tuotteen postitse pakkaa valaisin ja muuntaja hyvin ja liitä mukaan ostotosite (kuitti tai kopio tiliotteesta), kopio tästä viestistä sekä tilinumero palautusta varten. Lähetä paketti osoitteeseen:

”ASIAKASPALAUTUS”
Sopimus 625167
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Itämerenkatu 26
00180 HELSINKI

HUOM! Takaisinveto koskee vain Arcadia Classica Strech-LED 30 - 45 cm valaisinta. Muut Classica Strech-LED valaisimet ovat edelleen myynnissä.

Pahoittelemme tästä asiakkaille koituvaa ylimääräistä vaivaa!